Servicii

Firma noastra efectueaza curse de transport marfa intern si international catre orice locatie din Romania,din Uniunea Europeana si in afara Uniunii cu autocamioane moderne, pentru care avem asigurari de marfa si RCA , gps-uri , soferi experimentati si costuri optime.
Transporturile marfurilor in regim exclusiv se realizeaza cu mijloace de transport rapide cu doi soferi daca este nevoie in functie de distanta rutei.Transportul de marfa se realizeaza la cererea clientului si necesita foarte multa rapiditate de la efectuarea comenzii de transport pana la incarcarea marfii respectiv timpul de tranzit pana la destinatia clientului dumneavoastra.

Din acest motiv ne puteti contacta NON-STOP pentru orice tip de transport indiferent ca este transport express sau exclusiv dedicat doar pentru dumneavoastra,
Efectuam transport de marfa in regim grupaj cu camioane care pot incarca de la 1 palet de marfa pana la un camion complet care poate incarca pana la 33 paleti.

Transporturile se efectueaza in regim de camion complet sau in regim de grupaj marfurile fiind asigurate pe toata durata transportului. Marfurile se transporta in regim grupaj la cererea clientului pentru a reduce cheltuielile de transport.
Transporturile in regim grupaj se efectueaza prin colectarea marfurilor din tara pe camioanele noastre care efectueaza grupajele catre Europa si apoi se expediaza in cel mai scurt timp posibil pentru a ajunge in timp optim la clientul dumneavoastra in locatia stabilita.