Chicco Trans

A Comert CHICCO S.R.L. céget 1992 –ben alapították, teljes egészében magán tőkével rendelkezik, székhelye Kézdivásárhelyen, Kovászna megyében található.

Belföldi és egész Európára kiterjedő szállítási szolgáltatásokat kínálunk a nemzetközi standardoknak megfelelően, ebből kifolyólag egy átfogó munkatársi hálózattal rendelkezünk annak érdekében, hogy minőségi választékot tudjunk fölajánlani Ön számára a szállítóeszközök terén.
A parkházunkban lévő összes tehergépkocsi GPS–el van felszerelve. Ennek a segítségével, nyomon követhetjük és bármikor bemérhetjük szállítmányának hollétét az útvonalon. Az árajánlatok, szállítási időpontok és feltételek meghatározása minden egyes szállítmány sajátosságának fényében történik, versenyképes díjat és gyors, minőségi szolgáltatást biztosítva Ön számára.

Optimalizált megoldásokat keresünk, szükségeinek megfelelően.

A szolgáltatásaink igénybevételével egy erőteljes és nem utolsó sorban professzionista csapattal való együttműködés haszonélvezője lesz.
A COMERT CHICCO által végzett közúti szállítások nagy mértékű felelősséggel és rendkívül biztonságos körülmények között történnek. Meg akarjuk győzni arról és be akarjuk bizonyítani Önnek, hogy a szállítás terén szerzett tapasztalatunk erős támasznak bizonyul akkor, amikor az általunk kínált szolgáltatások minőségéről van szó.
A vállalatunk politikáját a szakmaiságon, felelősségen és a tisztességen alapuló hosszú távú kapcsolatok kialakítására alapozzuk!

Szüksége van szakmai tanácsadásra? Az Ön rendelkezésére állunk, vegye fel velünk a kapcsolatot és rövid időn belül válaszolunk.