Szolgáltatások

A vállalatunk belföldi és külföldi teherszállítási szolgáltatásokat kínál bármelyik helységre Romániából, az Európai Unióból és az Unión kívülről modern tehergépkocsikkal, amelyek szállítmány és gépkocsi biztosítással, GPS –el, tapasztalt sofőrökkel és optimális költségekkel rendelkeznek.
A különleges szállítmányok célba juttatása gyors szállítóeszközök segítségével és ha szükséges két sofőr alkalmazásával történik, a távolság függvényében. A javak szállítása az ügyfél kérésére történik és rendkívül gyors mozgósítást igényel a szállítási megrendelés végrehajtásától egészen a tehergépkocsi rakodásig illetve az átszállítási idő az ügyfele által megadott helyszínre.

Ebből kifolyólag BÁRMIKOR fölveheti velünk a kapcsolatot attól függetlenül, hogy expressz vagy különleges szállítmányról van szó. A javak szállítását tehergépkocsikra csoportosítva hajtjuk végre, amelyek 1 raklapnyi árutól kezdve képesek átszállítani egy egész tehergépkocsi rakományát, pontosabban 33 raklapnyi áru befogadására képesek.

A leszállítás kivitelezhető teljes rakománnyal vagy csoportosítva, a javak a leszállítás teljes időtartamára biztosítva vannak. A javakat az ügyfél kérésére csoportosítva is lehet szállítani, a szállítási költségek csökkentése érdekében.
A csoportosított javak szállítását a teherszállítóinkkal oldjuk meg, amelyek összegyűjtik országszerte a javakat és aztán csoportosítva továbbítják Európába a lehető legrövidebb idő alatt annak érdekébe, hogy a megadott határidőn belül megérkezzen ügyfeléhez a megállapodott helyiségre.